Forsiden > Terapi > Gruppeterapi for unge med henvisning fra lægen

Gruppeterapi for unge med henvisning fra lægen

6 gange a 3 timer + forsamtale Gruppesamtaler

GRUPPETERAPI 6 GANGE A 3 TIMER + FORSAMTALE

For dig som har en henvisning på angst eller depression

Opstart. Efterår 2023

Samtalegruppen er for dig, der ønsker at tale om det, som gør livet svært og har en oplevelse af, at det tager dig væk fra det, som du gerne vil med dit liv. Vi er optaget af sammen at undersøge, hvad det er du/I oplever, der ikke fungerer og bruge denne viden til at kunne gå andre veje, der passer bedre med hvad det er du gerne vil for dig selv. I gruppen vil vi tage udgangspunkt i dine/jeres egne erfaringer og I vil allesammen blive vigtige sparringspartnere i hinandens forløb.

I gruppen vil du opleve, at der hurtigt bliver en god kultur for at tale sammen. De fleste, der går i gruppeterapi oplever, at de hurtigere får det bedre, end hvis de går i et individuelt forløb.

Gruppen ledes af psykologerne Anne Saxtorph og Maria Lykke.

Du vil blive inviteret til en forsamtale, inden vi starter op, så du kan høre om det er noget for dig, og vi kan tjekke ind på at alle “matcher hinanden” bedst muligt.

Forløbet består af 6 eftermiddage a 3 timer fordelt

Hvornår: Eftermiddage

Datoerne: Kommer i foråret 2023

Hvor: På Østerbro eller Frederiksberg C

Skriv til administrationen: psykologerne: Anne@narrativeperspektiver.dk (Østerbro) eller info@marialykke.dk(Frederiksberg)

Pris:Pris: 1565 kr x 2 Der betales i 2 rater, og gratis for unge mellem 18-21 år (Her betaler Regionen fuld refusion, hvorfor der ikke er delvis egenbetaling))
Dato:Start Sept 2023
Tidspunkt:kl. 15-18
Hvor:Narrativ Praksis
Underviser:Anne Saxtorph, Maria Lykke
Antal deltagere:Max. 8
Tilmeldingsfrist: 1. september 2023